Warning: Trying to access array offset on false in /data/0/c/0c8ee11f-034a-428d-a675-fa0917c7e4c6/zdravievzivote.sk/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Bryndzové krekry bez múky - Zdravie v živote

Bryndzové krekry bez múky

Na približne 40 menších kúskov POTREBUJEME:
  350 gramov ryžovej alebo kombinovanej múky (napr. Liana bakery mix s vlákninou, v zložení ryžová múka, kukuričná múka, psyllium…),

220 gramov masla,

220 gramov bryndze,

  soľ, korenie (podľa chuti, môžete použiť napr. aj pizza korenie).   

Ďalej potrebujeme:
დ  ryžová múka  na podsypanie, 

დ  vajce na potretie

დ  ľanové, sezamové a slnečnicové semienka na posypanie.

POSTUP:

1. Zmiešame všetky ingrediencie.  Vypracujeme kompaktné cesto, zabalíme ho do fólie a necháme približne 1 hodinu odpočívať v chladničke. 

 

2. Na pomúčenej pracovnej doske vyvaľkáme cesto na hrúbku cca 0,5 cm a vykrajujeme tvary alebo len rukami vytvarujeme malé placky. Uložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie. Potrieme rozšľahaným vajíčkom, posypeme semienkami a pečieme vo vyhriatej rúre na 200°C približne 13-15 minút.

Prajem dobrú a zdravú chuť 💗

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho!
Facebook
WhatsApp
Email

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Najnovšie články
Návrat hore