Aké je tajomstvo Vašej krvi a zdravotných problémov ?

Chcete vedieť aké sú súvislosti medzi stravovacími návykmi, rôznymi ochoreniami, psychikou a jednotlivými krvnými skupinami ?

Ako je možné, že pacienti s rovnakým ochorením reagujú na rovnakú liečbu, stravu a diétu rôzne ?

Ako vplýva strava aj na náš výzor, celkový vonkajší vzhľad ? Posúďte sami. 

Počas zdravotných ťažkostí, s nadváhou

Po vyliečení, zmene stravy, s úbytkom váhy 36 kíl za 1 rok.

Ako je teda tajomstvo krvi a našich zdravotných problémov ? Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Žiadni dvaja ľudia na povrchu Zeme nie sú rovnakí. Žiadni, ani len dvaja ľudia nemajú rovnaký odtlačok prstov, rovnaký odtlačok pier a ani rovnaké zafarbenie hlasu. Pretože sa všetci od seba odlišujeme, nie je logické, aby sme jedli rovnaké potraviny a aby na nás pôsobili rovnako.

 

E-kniha zdarma 

Zbavte sa bolestí a buďte slobodní od tráviacich ťažkostí.

Stiahnite si knihu zdarma „Z ťažkosti do ľahkosti“, ušetrite čas a  nájdite odpovede na 1 mieste.

Viac informácií a knihu zdarma si môžete stiahnuť tu:

Rôzne chorobné stavy priamo súvisia so stravou. Ich pôvod je v rôznych reakciách lektínov nachádzajúcich sa v základných zložkách potravy a antigénov prítomných v krvi a vo všetkých tkanivách.

Je preukázané, že tieto reakcie ovplyvňujú funkciu črevnej sliznice, v ktorých dochádza napr. k poklesu vstrebávania napr. glukózy, k spomaleniu regenerácie buniek, zvýšeniu rizika infekcií, auto-imunitných ochorení…

K najvýraznejšie sa prejavujúcim účinkom lektínov je fakt, že určité lektíny zlepujú iba červené krvinky určitých krvných skupín.

Podľa obsahu lektínov môžu byť jednotlivé potraviny napríklad prospešné, neutrálne alebo aj veľmi škodlivé. To je jeden z dôvodov, prečo napríklad rovnaké diéty nefungujú na všetkých rovnako.

Rozdielne krvné skupiny majú rôzne kvalitatívne i kvantitatívne nároky a geneticky dané rozdielne vlastnosti. Veľa druhov potravín má schopnosť aglutinovať krvinky určitých krvných skupín, a niektorých nie.

Medzi potravou, ktorú konzumujete a Vašou krvou dochádza ku chemickej reakcii. Väčšinu lektínov v strave nie je priamo životu ohrozujúca. Niekoľko percent sa však vstrebáva do krvi, kde reagujú s červenými a bielymi krvinkami a poškodzujú ich.

Lektíny veľmi často prežijú tepelný vplyv po dobu varenia, a niektoré dokážu dokonca odolať aj tráviacim enzýmom. Potraviny a jedlá obsahujúce škodlivé lektíny výrazne škodia hlavne pri pravidelnej konzumácii alebo po jednorázovej konzumácii vo väčšom množstve.

Chcete vedieť, ktoré potraviny sú škodlivé a prospešné práve pre Vašu krvnú skupinu ?

Obráťte sa na niekoho, kto má s tým skúsenosti. V súčasnosti, hlavne na internete existuje veľa rôznych a vzájomne si odporujúcich informácií, teórií.  Na jednej stránke môžete nájsť určitú potraviny napríklad v skupine prospešných, na inej stránke tú istú potravinu v skupine veľmi škodlivých. Preto je dôležité obrátiť sa na niekoho, kto tomu rozumie, ideálne má s tým osobné skúsenosti a zohľadňuje aj Vaše aktuálne zdravotné ťažkosti a lieky.

Každý človek je uzatvorený v inom tele s rôznymi silnými i slabými stránkami a rôznymi požiadavkami na výživu. Jediným spôsobom, ako si udržať zdravie a vyliečiť choroby, je prispôsobiť sa osobným špecifickým potrebám.

Chcete byť zdraví a dozvedieť sa viac súvislostí ?

Sledujte nás ďalej, povedzte o nás priateľom a známym

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Exit mobile version