Tajomstvo zdravotných problémov a ťažkostí, prečo sme chori, zistite pravdu o chorobách

Aké je tajomstvo Vašej krvi a zdravotných problémov ?

Chcete vedieť aké sú súvislosti medzi stravovacími návykmi, rôznymi ochoreniami, psychikou a jednotlivými krvnými skupinami ?

Ako je možné, že pacienti s rovnakým ochorením reagujú na rovnakú liečbu, stravu a diétu rôzne ?

Ako vplýva strava aj na náš výzor, celkový vonkajší vzhľad ? Posúďte sami. 

zmena pred a po, chudnutie, zmena stravy

Počas zdravotných ťažkostí, s nadváhou

zmena pred a po, chudnutie, zmena stravy

Po vyliečení, zmene stravy, s úbytkom váhy 36 kíl za 1 rok.

Ako je teda tajomstvo krvi a našich zdravotných problémov ? Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Žiadni dvaja ľudia na povrchu Zeme nie sú rovnakí. Žiadni, ani len dvaja ľudia nemajú rovnaký odtlačok prstov, rovnaký odtlačok pier a ani rovnaké zafarbenie hlasu. Pretože sa všetci od seba odlišujeme, nie je logické, aby sme jedli rovnaké potraviny a aby na nás pôsobili rovnako.

 

E-kniha zdarma 

kniha zdarma, ľahké trávenie, odstránenie problémov, ťažkostí s trávením

Zbavte sa bolestí a buďte slobodní od tráviacich ťažkostí.

Stiahnite si knihu zdarma „Z ťažkosti do ľahkosti“, ušetrite čas a  nájdite odpovede na 1 mieste.

Viac informácií a knihu zdarma si môžete stiahnuť tu:

Rôzne chorobné stavy priamo súvisia so stravou. Ich pôvod je v rôznych reakciách lektínov nachádzajúcich sa v základných zložkách potravy a antigénov prítomných v krvi a vo všetkých tkanivách.

Je preukázané, že tieto reakcie ovplyvňujú funkciu črevnej sliznice, v ktorých dochádza napr. k poklesu vstrebávania napr. glukózy, k spomaleniu regenerácie buniek, zvýšeniu rizika infekcií, auto-imunitných ochorení…

K najvýraznejšie sa prejavujúcim účinkom lektínov je fakt, že určité lektíny zlepujú iba červené krvinky určitých krvných skupín.

krvne skupiny a strava, krvne skupiny a chudnutie, krvne skupiny a vplyv zdravia

Podľa obsahu lektínov môžu byť jednotlivé potraviny napríklad prospešné, neutrálne alebo aj veľmi škodlivé. To je jeden z dôvodov, prečo napríklad rovnaké diéty nefungujú na všetkých rovnako.

Rozdielne krvné skupiny majú rôzne kvalitatívne i kvantitatívne nároky a geneticky dané rozdielne vlastnosti. Veľa druhov potravín má schopnosť aglutinovať krvinky určitých krvných skupín, a niektorých nie.

Medzi potravou, ktorú konzumujete a Vašou krvou dochádza ku chemickej reakcii. Väčšinu lektínov v strave nie je priamo životu ohrozujúca. Niekoľko percent sa však vstrebáva do krvi, kde reagujú s červenými a bielymi krvinkami a poškodzujú ich.

Lektíny veľmi často prežijú tepelný vplyv po dobu varenia, a niektoré dokážu dokonca odolať aj tráviacim enzýmom. Potraviny a jedlá obsahujúce škodlivé lektíny výrazne škodia hlavne pri pravidelnej konzumácii alebo po jednorázovej konzumácii vo väčšom množstve.

Chcete vedieť, ktoré potraviny sú škodlivé a prospešné práve pre Vašu krvnú skupinu ?

Obráťte sa na niekoho, kto má s tým skúsenosti. V súčasnosti, hlavne na internete existuje veľa rôznych a vzájomne si odporujúcich informácií, teórií.  Na jednej stránke môžete nájsť určitú potraviny napríklad v skupine prospešných, na inej stránke tú istú potravinu v skupine veľmi škodlivých. Preto je dôležité obrátiť sa na niekoho, kto tomu rozumie, ideálne má s tým osobné skúsenosti a zohľadňuje aj Vaše aktuálne zdravotné ťažkosti a lieky.

Každý človek je uzatvorený v inom tele s rôznymi silnými i slabými stránkami a rôznymi požiadavkami na výživu. Jediným spôsobom, ako si udržať zdravie a vyliečiť choroby, je prispôsobiť sa osobným špecifickým potrebám.

Chcete byť zdraví a dozvedieť sa viac súvislostí ?

Sledujte nás ďalej, povedzte o nás priateľom a známym

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.